CAMPOREE USA 2024

OPGELET: Mis niet de opening aanstaande zondag 1 oktober om 18u (Parijs & Brusselse tijd) van de online registratie om deel te nemen aan de volgende Camporee in de VS in augustus 2024 als onderdeel van de Union Franco-Belge delegatie (d.w.z. alleen voor jongeren uit Frankrijk, België en Luxemburg). Het verblijf is inclusief een toeristisch bezoek na het evenement. De kosten bedragen €2.500 (inclusief terugreis vanaf Parijs). Dit kamp is voor ontdekkingsreizigers (jongeren tussen 12 en 16 jaar op het moment van het kamp). Inschrijving is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt via de website “jeunesseadventiste.org“.

Leiders die zich aanmelden voor deze reis moeten zich tussen 1 oktober en 1 november aanmelden op dezelfde JA website. Houd er rekening mee dat voor deze uitzonderlijke Camporee de leiders hetzelfde bedrag moeten betalen als de ontdekkingsreiziger. Omdat de plaatsen beperkt zijn en er veel aanmeldingen zijn, wordt ouders en leiders aangeraden om zich aan te melden zodra de inschrijving opent.

CONTACT

AJ Secretariaat: Valérie Ballieux
Ernestallardstraat, 11-13 – 1000 BRUSSEL
Tel 02 511 36 80 (ext.401)
Email: info@adventjeugd.be

Gebruik voor de financiële afwikkeling van de verblijven het rekeningnummer BE65 3630 3223 8796 (BIC: BBRUBEBB) van de Adventjeugd met de vermelding “Naam van de Kamp + naam en voornaam”.