3-5 februari 2023
Dagen

Vormingen

Ontdek hier onze volgende opleidingen voor animatoren. Of het nu gaat om het behalen van het officiële certificaat (BACV) bij de SPJ of voor de badge AJ “animator” bij onze themaweekends, aarzel niet om de tijd te nemen om uw dienstverlening aan kinderen en jongeren te verbeteren.

Evenementen

Hier vindt u informatie over onze komende activiteiten voor kinderen, jongeren en jonge volwassenen. Het is allemaal hier!

WINTERVAKANTIE
MARCOURT
16-19 jaar

3 - 5 januari 2023

Tarieven: 60€ before December 5th
70€ na 5 december

ATTENTIE : 3 laatste plaatsen !

Dagen

KROKUS
VONKJESKAMP
7-11 jaar

19 - 22 februari 2023

Prijs: 75€.

Reeds 10 deelnemers

Dagen

KROKUS
VERKENNERSKAMP
12-16 jaar

19 - 22 februari 2023

Prijs: 75€.

Reeds 6 deelnemers

Dagen

Bijbel raadsel

De inschrijving is nu open voor kerken die willen deelnemen. De wedstrijd is gepland voor zaterdagmiddag 28 januari 2023.

Camporee 2023

Meer dan 2.000 ontdekkingsreizigers uit heel Europa worden van 31 juli tot 5 augustus 2023 in Fridensau (regio Berlijn) verwacht. Bereid je voor op een uitzonderlijk moment in je leven als ontdekkingsreiziger.

Als je op het moment van de Camporee tussen de 12 en 16 jaar oud bent, dan mag je meedoen. 

Meer informatie HIER

Alle foto’s van de laatste Camporee EUD in 2019 in Portugal staan  HIER & HIER.

Officiële website van de Camporee : HIER

DE AJ SHOP

Bezoek onze
e-shop

Hier vindt u al het materiaal dat u nodig hebt om het AJ-avontuur te beleven in uw plaatselijke troep of op een van onze kampen. 

DIENSTEN INBEGREPEN

Dit jaar 2022-2023 is het JA-thema “Service Included”. Op deze pagina vindt u voorstellen voor acties om AJ-troepen in staat te stellen deel te nemen aan projecten ten gunste van anderen. Sommige worden gesubsidieerd om de jongere te helpen bij de financiering van een AJ-evenement waaraan hij of zij wil deelnemen (kamp, training, Camporée, enz…). Om een project voor te stellen, schrijf naar info@jeunesseadventiste.be

AJ OPSLAGPLAATS

Op 15 januari 2023 raken vrijwilligers betrokken bij het AJ.

EINDE VAN DE OPERATIE

Dagen

UW LOKALE PROJECT

Stuur ons uw voorstellen voor serviceprojecten voor andere JA's

Onze galerij

Onze mooiste foto’s, onze mooiste herinneringen, zodat we geen enkele van de vreugdevolle momenten in AJ-activiteiten vergeten. Maak plannen om ook mee te doen. Ook dit jaar zijn er weer grootse dingen in voorbereiding…