Retrouvez-nous sur les réseaux sociaux

Conventie voor Leiders met Engagement.

AJ-JA / Evenementen / Animatoren / Conventie voor Leiders met Engagement

Sinds 2015 is CLE (Conventie voor Leiders met engagement) de jaarlijkse seizoenstart voor de animatoren en directeurs van Adventjeugd in België en Luxemburg. Er worden pedagogisch materiaal uitgedeeld. Antwoorden worden gegeven op de moeilijkheden door de groepen ondervonden. Ook de verschillende projecten voor 2020-2021 worden met elkaar gedeeld.

De bijeenkomst heeft een drievoudig doel:

  • ELKAAR ONTMOETEN (om een eredienst te beleven en na te denken over een voorgesteld jaarthema),
  • ZICH VORMEN (om een visie te ontwikkelen voor een betere dienstverlening),
  • ZICH INFORMEREN (over evenementen, tools en lopende projecten of projecten voor de toekomst).

L’album souvenir de CLE19 (51 photos)

Voor wie ? Voor alle animatoren of directeurs (van kampen of groepen) van de aangesloten antennes bij de VZW Adventjeugd of de ASBL Jeunesse Adventiste FR , maar ook voor hen die het zullen zijn voor het seizoen 2020-2021. De ontmoeting is ook toegankelijk voor predikanten/ administrateurs van de Federatie en oud afgevaardigden van de jeugd.

Wanneer ? Van vrijdag 4 tot zaterdag 5 september 2020.

Waar? ………………………….

De maaltijd op vrijdagavond is niet voorzien. Het onthaal gebeurt vanaf 18 u. Het programma start om 20u30.

Onze gasten : Pascal RODET, predikant verantwoordelijk voor het AJ departement van de Frans-Belgische Unie en zijn assistente Virginie POTHIER.

Facebookpagina’s : Er is een gesloten groep  gecreëerd voor een betere communicatie tussen de Federatie en alle animatoren. Zoek naar “CLE Le groupe des animateurs et responsables JA de Belgique & Luxembourg”. Raadpleeg en abonneer je op de openbare pagina “Jeunesse Adventiste Belgique Luxembourg Adventjeugd België Luxemburg” om toegang te krijgen tot de laatste informatie.

Inschrijvingen

Vóór  24 augustus 2020

Back to Top