Previous slide
Next slide
Onze spirituele gast: Predikant Dejan Stojković.

IMPACT - 2024 AJ FEEST

Het AJ Departement van de Frans-Belgische Unie organiseert regelmatig (ongeveer om de 2-3 jaar) een congres voor de jonge mensen van 16 tot 35 jaar van de drie Federaties op haar grondgebied, evenals voor de jeugd van Romaans Zwitserland.

Tijdens dit congres worden momenten van lofzang, meditatie, maar ook van ontspanning aangeboden. Dankzij de speciale gast, Dejan Stojković.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Het Athanor-centrum in Montluçon, plaats van de bijeenkomst.
WAAR?

Het Athanor-centrum in Montluçon (Allier) in Frankrijk. 

WANNEER?

Paasweekend, 30 maart -1 april 2024.

Van zaterdag, 10 uur tot maandag, 13 uur.

VOOR WIE?

Alle jongeren die op 30 maart 2024 ten minste 16 jaar oud zijn en niet ouder dan 35.

Let op: Deelnemers jonger dan 18 jaar moeten bij hun inschrijving een volwassene als hun voogd aanwijzen.

Alle AJ "ambassadeurs" of "begeleiders" die jongeren van hun afdeling begeleiden. 

WELK TARIEF?

Congresgeld: ...€ (...€ vanaf ... maart)

Accommodatie, reis en maaltijden zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de deelnemer. 

WAT ZAL ONZE SPIRITUELE INGEVING ZIJN?

Pastoor Dejan Stojković zal de spirituele gast van de bijeenkomst zijn.

Dejan Stojković werd geboren in Kragujevac, Servië. Hij voltooide zijn basis- en voortgezet onderwijs in het postcommunistische Servië, een paar keer onderbroken door de lelijke oorlogen die deze regio troffen. Hij migreerde in 2001 naar Engeland om theologie te studeren en voltooide zijn bachelor- en postgraduaat aan het Newbold College, waar hij een door studenten geleide eredienst 'Experience' begon. Dejan diende als jongerenpastor bij Stanborough Park Church, waar hij de Parallel Service oprichtte als een outreach- en reclamedienst voor jongeren en jongvolwassenen.

Voordat hij geroepen werd om te dienen als jeugddirecteur van de Trans-Europese Afdeling was hij directeur voor Teen's Ministry, AVS en Chaplaincy bij de South England Conference en de Jeugd en Verkenners Director van de British Union Conference. Dejan trouwde in 2010 met Deana. Dejan's missie in het leven is heel eenvoudig en dat is jonge mensen voorbereiden op de tweede komst van Jezus.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijving is geopend op deze pagina.

Opgelet: Om uw inschrijving te valideren, betaalt u uw deelname op rekening BE65 3630 3223 8796 van de Adventistische Jeugd. Voeg 7€ toe als u niet bent aangesloten voor het seizoen 2021-2022.